Om oss

 

Välkommen till Zva: Din Destination för Hållbar Elegans
Välkommen till Zva, där mode möter etiskt ansvar. Vi är stolta över att vara en ledande aktör inom hållbart mode, och vår strävan efter kvalitet och miljövänlighet utgör kärnan i allt vi gör. På Zva tror vi att stil inte bör komma på bekostnad av planeten, och därför erbjuder vi dig exklusiv mode, noggrant utvalt av högkvalitativa leverantörer i Kina.

Vår Kundcentrerade Approach och Kärnvärden
På Zva handlar allt om dig, vår uppskattade kund. Vi strävar efter kundnöjdhet genom att erbjuda trendiga, noggrant utvalda kollektioner baserade på säsonger. Våra kärnvärden omfattar inte bara stil utan också överkomliga priser och tillgänglighet. Vi förstår att mode förändras snabbt, och därför ser vi till att du alltid kan omfamna de senaste trenderna utan att spräcka din budget.

Fabriksnya och Säsongsbaserade Kollektioner
Våra kollektioner sätts noggrant ihop utifrån de senaste säsongstrenderna. Från fräscha vårlooks till varma vinterstilar hittar du alltid något passande hos Zva. Vi samarbetar direkt med våra kinesiska leverantörer, vilket innebär att de senaste varorna skickas direkt från fabriken till dig. På så sätt håller du dig alltid i framkant av modevärlden.

Kärnvärden och Kontaktoptioner
Våra kärnvärden handlar om överkomlig stil, snabb leverans och nöjda kunder. På Zva förstår vi vikten av öppen kommunikation, och därför finns vi alltid här för dig. Har du frågor, förslag eller vill du bara prata med oss om de senaste trenderna? Kontakta oss med informationen nedan och upptäck hur vi kan göra din eleganta upplevelse på Zva ännu bättre.

Huvudkontorets adress:
Samuel Becketlaan 4
2553DL Haag
NL (ingen returadress)

E-post: info@zva.se

Kontaktformulär: Klicka här

Telefonnummer: +33756858741

Företagsnamn : zva.se (del av Swiftsell bv)

Registreringsnummer: 90851102

Momsregistreringsnummer: NL865474680B01