Rättsligt meddelande

Allmän information: Informationen på vår webbplats är endast avsedd som allmän information. Även om vi gör allt vi kan för att säkerställa att innehållet är korrekt, tar vi inget ansvar för dess fullständighet eller aktualitet.

Produktbeskrivning : Även om vi strävar efter att tillhandahålla korrekta produktbeskrivningar, färger och bilder, kan mindre avvikelser förekomma. Vi garanterar inte att produktbeskrivningar eller annat innehåll på vår webbplats är korrekt, fullständigt, tillförlitligt, aktuellt eller felfritt.

Betalningssäkerhet: Din finansiella information är viktig för oss. Vi använder säkra betalningsgateways för alla transaktioner. zva.se är dock inte ansvarig för skador eller förluster till följd av obehörig åtkomst till dina personliga eller ekonomiska uppgifter.

Frakt och returer: Läs vår leveranspolicy och returpolicy för information om leveranstider, leverans- och returförfaranden.

Externa länkar: Vår webbplats kan innehålla länkar till externa webbplatser. zva.se ansvarar inte för innehållet, noggrannheten eller sekretesspraxis på dessa externa webbplatser.

Kontakta oss: Om du har några frågor eller kommentarer om våra produkter eller policyer, vänligen kontakta oss via e-post på info@zva.se

Tillgänglighet av produkter: Tillgängligheten av produkter på vår webbplats kan komma att ändras utan föregående meddelande. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra, avbryta eller stänga av produkter.

Plats för jurisdiktion: Denna ansvarsfriskrivning ska regleras av och tolkas i enlighet med lagstiftningen i Nederländerna. Alla tvister som rör denna ansvarsfriskrivning skall omfattas av den exklusiva jurisdiktionen för domstolarna i Nederländerna.

Ändringar i ansvarsfriskrivningen: zva.se förbehåller sig rätten att uppdatera, modifiera eller ändra denna ansvarsfriskrivning när som helst och utan föregående meddelande. Det är ditt ansvar att kontrollera denna sida regelbundet för ändringar. Genom att använda vår webbplats och tjänster bekräftar du att du har läst, förstått och samtycker till villkoren i denna ansvarsfriskrivning. Om du inte samtycker till någon del av denna ansvarsfriskrivning ska du inte använda vår webbplats.